Полезно

Почистването било то на дом, офис, вход или нещо друго е дълго, сложно и понякога трудоемко занимание. Оставете на професионалистите да се погрижат за това. Предлагаме безплатни консултации и огледи, като след това ще ви изготвим индивидуална оферта спрямо вашите желания. Не се колебайте да се свържете с нас.

 

За качествено почистване е нужно да се използват професионални машини, съобразени със спецификата на обекта. Ние разполагаме с голям асортимент от уреди, с които можем да задоволим всяко желание на клиента.

 

Почистването на пода се извършва с професионални прахосмукачки, еднодискови машини и специални мопове и стирки.

 

Изпирането на меките настилки, мебелите, тапицериите и др. става посредством професионален екстрактор, който впръсква препарат и го изсмуква чрез вакум.

 

Разполагаме с парочистачки, телескопи, микфрофобърни кърпи, кичета и тн. от последен клас.

 

За качествено почистване са нужни и професионални препарати, но за максимален ефект, трябва да знаете и как да ги прилагате. Нашият опитен екип е обучен как да работи с тях и добре познава спецификата им. Ние работим със специализирани почистващи препарати Kiter. Освен качествени, нашите препарати са сертифицирани като напълно безвредни. Така след почистването освен удовлетворение от чистотата, можете да бъдете спокойни за вашето здраве и тонус.